Private coaching. Sesiune de consiliere one-to-one, pentru interviu

2 mai 2019

 

Fata in fata sau online (daca esti din afara orasului/tarii), echipa noastra se ocupa de pregatirea ta pentru interviul de angajare. Daca vrei sa ajungi stewardesa si nu stii de unde sa incepi, iti doresti sa zbori dar nu stii daca esti facuta pentru asta sau pur si simplu ai participat in trecut la interviuri si nu stii unde ai gresit, ei bine, avem o solutie pentru tine! Cum Ajungi Stewardesa organizeaza sesiuni private de coaching, o consiliere one-to-one cu cei care isi doresc o cariera in aviatie. Rezultatele noastre sunt uimitoare si iti cresc sansele de reusita la interviu cu 90%!

Ce inseamna sesiunea de private coaching?

Inseamna ca un trainer Cum Ajungi Stewardesa se va intalni, timp de 2 ore, cu cel interesat si va oferi raspunsuri tuturor intrebarilor pe care le are. De asemenea, in decursul celor 2 ore, se va face si cursul de pregatire pentru interviul de angajare, verificare/realizare CV, verificare fotografii, oferire feedback personal. Candidatul va avea ocazia sa exerseze toate probele interviului. Trainerii nostri pregatesc candidatii pentru companiile Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad Airways.

Cat costa?

O sesiune privata, care include pregatirea pentru interviu, realizare CV si verificare fotografii, costa 450 de lei.

Unde se tine sesiunea privata/individuala?

Sesiunea privata, care dureaza 2 ore are loc la Bucuresti, la o data si ora stabilite de comun acord cu candidatul. De asemenea, pentru cei din strainatate sau care nu se pot deplasa la Bucuresti, trainingul se poate tine si online, video (Skype).

De ce sa alegi sesiunea de private coaching, consiliere one-to-one?

Daca ai intrebari si nu stii de unde sa incepi, iti doresti sa zbori dar nu stii daca esti facuta pentru asta sau pur si simplu ai participat in trecut la interviuri si nu stii unde ai gresit, ei bine, avem o solutie pentru tine! Cursul nostru privat/individual este cea mai buna optiune. De asemenea, ai ocazia sa fii evaluat individual, sa repeti toate probele interviului, sa pui intrebarile la care nu ai raspuns. Trainerii nostri sunt fosti insotitori de bord la Emirates, Wizz Air, TAROM, Qatar si o astfel de pregatire iti creste sansele de reusita cu 90%, la interviu.

Povestile cursantilor nostri care zboara acum la Emirates, Wizz Air, Qatar si Etihad sunt disponibile pe www.cumajungistewardesa.ro

Cum te inscrii?

Printr-un email la office@cumajungistewardesa.ro sau ne poti scrie un mesaj privat pe pagina noastra de Facebook: www.facebook.com/cumajungistewardesa.ro/; Pret curs: 450 de lei. 

Te asteptam!

banner-mobile banner-mobile

Nu sunt comentarii

Comenteaza