Rezolutii si planuri noi. La multi ani, 2018!

2 ianuarie 2018

 

Primele zile ale noului an sunt un moment bun de bilanț și reflecție. In aceasta perioada numărăm realizările, oamenii fericiti din jurul nostru, succesele dar și eșecurile. Ne-am bucurat la fiecare reușită, am plâns în fața nedreptăților, am luptat pentru a trece peste obstacole și pentru a schimba mentalități greșite. Am ras alaturi de cursantii nostri care zboara acum la marile companii aeriene si am fost alaturi de toti ceilalti, care isi doresc un job in aviatie. In final, cand am tras linie, ne-a dat cu plus si zambetele aduse pe fata celor care astazi zboara sunt mai multe decat sperantele celor care inca nu si-au primit aripile.

Peste doar câteva zile o luăm de la capăt. Cu mai mult entuziasm, baterii încărcate, energie nouă, mai puternici, mai experimentați și mai înțelepți. Anul 2017 a fost un an bun pentru Cum Ajungi Stewardesa. Am facut fericiti peste 120 de cursanti care au ajuns la Qatar Airways, Wizz Air, Primera Air, SmartLynx, Ryanair, British Airways, EasyJet, Eurowings si alte mari companii din intreaga lume. E o piata in crestere si ceea ce a pornit in 2014 ca un blog pentru stewardese, a ajuns acum principala sursa de informare pentru aproape un milion de cititori.

Suntem mandrii de cei aproape 60.000 de prieteni pe Facebook si le multumim ca ne sunt alaturi, zi de zi. Comunitatea noastra a crescut si pe Instagram unde am depasit 40.000 de urmaritori, dornici sa afle mereu cat mai multe informatii despre viata de stewardesa. Suntem mandri de toate aparitiile noastre in media, in presa scrisa, televiziune si radio. Oriunde mergem, depasim recorduri si deschidem noi perspective. Ne apropiem de 1000 de articole pe blog dintre care 200 scrise doar anul acesta! 2017 ne-a adus si o colaborare minunata cu Jetav Flight Training, Scoala de Aviatie care pregateste viitorii insotitori de bord si le ofera si licenta de zbor si am descoperit multi oameni minunati si dornici sa schimbe lumea aviatiei.

2018

Cu siguranta va fi un an plin de emotii si adrenalina, un an plin de proiecte noi si de calatorii. Implicarea noastra in acest proiect se va dubla in 2018 si vom deschide noi orizonturi pentru toti cei care viseaza la zbor.

Vă dorim ca 2018 sa va aduca multe zboruri, mii de mile parcurse si sute de prieteni noi. Va dorim ca in 2018 sa zambiti mai mult, sa fiti mai rabdatori si sa va impliniti visele. Sa alegeti cu sufletul, in fiecare zi! Nu uitati ca reteta succesului in jobul de stewardesa este: informare, ambitie, perseverenta si mult zambet! Daca mai pui si putin noroc…2018 o sa fie anul cu cele mai multe reusite printre nori! Voi credeti in ceea ce noi facem…iar noi credem in reusita voastra!

Sa aveti zile cu pace și bucurie și, asa cum va urez mereu…zboruri line!

Cu drag,

Echipa Cum Ajungi Stewardesa

banner-mobile banner-mobile

Nu sunt comentarii

Comenteaza