Ryanair reia interviurile standard, de tip Assessment Day

9 mai 2022

Compania irlandeza Ryanair, care recruteaza constant insotitori de bord prin agentia Crewlink a sustinut interviuri de angajare in toata perioada pandemiei, online. Acum insa, a revenit la sistemul de recrutare anterior, prin care organizeaza interviuri Assessment Day. Asta inseamna ca trebuie sa aplici pe site-ul https://www.crewlink.ie/recruitment/job-list, sa alegi orasul in care vrei sa participi la interviu si sa astepti invitatia de participare.

Crewlink recruteaza in continuare pentru Ryanair, Buzz Air si Lauda Air. Interviurile constau de-obicei in test de engleza eliminatoriu si interviu final. Va reamintim ca Ryanair asigura gratuit trainingul de obtinere a licentei de zbor.

Succes!

14-15 Mai 2022 – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti (include pregatire pentru Emirates). Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, Lauda Air, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

Nu sunt comentarii

Comenteaza