Ryanair sustine trainingul pentru viitorii insotitori de bord la Bucuresti, din 4 iunie

28 mai 2021

 

Ryanair va sustine trainingul pentru viitorii insotitori de bord la Bucuresti, din 4 iunie. Compania aeriana low-cost, prin intermediul Crewlink, a sustinut interviuri online in timpul pandemiei si a continuat angajarile in toata aceasta perioada. Trainingul din capitala este o noutate, dat fiind ca pana acum cursurile se tineau la centrul de pregatire din Hahn. Acum, fiind vorba despre foarte multi romani angajati, cursurile se vor tine la Rin Central Hotel din capitala. Initial data de incepere a cursului era 24 iunie, insa din cauza cererii mari de insotitori de bord, compania a mutat data de incepere pe 4 iunie. Va reamintim ca Ryanair ofera gratuit cursurile de obtinere a licentei de zbor pentru toti cei care trec de interviurile lor.

Daca ai nevoie sa te pregatim pentru interviu, vino la cursul nostru!

17-18 Iulie 2021 – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti (include pregatire pentru Emirates). Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, Lauda Air, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

Recrutarile Ryanair au fost si sunt in continuare sustinute sub forma unor interviuri online, despre care am scris aici:

Ce intrebari primesti la interviul online de angajare ca stewardesa

2 Comentarii

  • Reply Roxanaion 22 noiembrie 2023 at 2:27 am

    Buna, se v a tine trainingul anul acesta pentru Ryanair la Bucuresti?

    • Reply Cristina Toader 26 noiembrie 2023 at 3:40 pm

      Da, chiar luna aceasta

    Comenteaza