Smartlynx angajeaza insotitori de bord

26 decembrie 2019

 

SmartLynx Airlines, compania letona care opereaza curse in sistem charter, angajeaza insotitori de bord pentru toate bazele sale. Compania cu sediul central in Riga, ofera gratuit trainingul de obtinere a licentei de zbor si cauta sa angajeze persoane cu sau fara experienta anterioara in aviatie.

Cei interesati sa aplice pot trimite CV+poze la  cv@smartlynx.aero, intr-un email cu titlu CCM Worldwide. Desi compania a mai venit in Romania pentru recrutari, de data aceasta inca nu este stabilit un interviu in tara noastra. De aceea, interviurile au loc online si pe Skype.

Detalii suplimentare despre job gasiti si pe siteul companiei: https://www.smartlynx.aero/corporate/careers/cabin-crew

Cerinte job: 

– diploma de bacalaureat sau terminare liceu

– experienta anterioara in customer service este un avantaj

– limba engleza avansat

– inaltime de minim 158 cm;

– posibilitatea de relocare si deplasare in Europa

– sa poata inota macar 25m fara ajutor

– pasaport valabil cu drept de munca si calatorie in UE

– fara cazier

– fara tatuaje vizibile din uniforma;

– sa poata atinge cu mana, pe varfuri, 210 cm;

NU SE CERE EXPERIENTA ANTERIOARA IN AVIATIE iar trainingul de obtinere a licentei de zbor este oferit gratuit, de companie. Se cauta femei si barbati, cu varsta peste 18 ani, cu sau fara experienta anterioara in aviatie.

Bazele in care poti fi detasat sunt in UK, Cehia, Belgia, Ucraina, Vietnam. Cazarea si transportul sunt oferite gratuit de companie!

Compania Smartlynx detine 12 avioane A320 si un avion A321.

Succes!

Daca vrei sa citesti povestea Elenei, fosta cursanta si actuala stewardesa Smartlynx, o poti gasi aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/povestea-elenei-viitoare-stewardesa-smartlynx/

Daca vrei sa te pregatesti pentru interviul Smartlynx, ne poti contacta pentru un curs privat: https://www.cumajungistewardesa.ro/one-to-one-cursuri-individuale-cum-ajungi-stewardesa/ 

18 ianuarie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul Wizz Air, cu Cristina Toader si Ana-Maria Tutoveanu, ambele foste stewardese Wizz Air. Detalii si inscrieri aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-pregatire-wizz-air/

2 Comentarii

 • Reply Daniela Zaharia 15 februarie 2020 at 2:44 pm

  Buna, Cristina. Am tot cautat review-uri despre Smartlynx si nu gasesc mai nimic. Am citit toate postarile voastre despre ei, insa, inca nu imi este clar daca sunt o companie stabila si serioasa. Stiti ceva despre salariul mediu care se poate obtine la Smartlynx?
  Multumesc anticipat!

  • Reply Cristina Toader 17 februarie 2020 at 10:53 am

   BUna, sunt mentionate multe detalii pe siteul ns. Este o companie mare, altfel nu o recomandam. Salariul este specificat de asemenea pe site.

  Comenteaza