Stii de ce ai „picat” interviurile de recrutare de pana acum?

29 aprilie 2015
royal jordanian stewardess

 

Daca ai fost la interviuri de angajare la marile companii aviatice si ai fost respins, fara sa stii unde ai gresit, ei bine, noi iti putem oferi aceste raspunsuri, in cadrul cursului Cum Ajungi Stewardesa.

Daca vrei sa ajungi stewardesa, dar nu stii de unde sa o apuci, tot la noi gasesti raspunsurile cautate. Asta pentru ca, in cele 20 de ore de curs intensiv, vei avea, pe de-o parte, ocazia sa stai de vorba cu fosti si actuali insotitori de bord, si pe de alta parte, cine iti poate spune mai bine ca un “insider”, cum sa faci sa ajungi stewardesa?

Programul nostru va contine mai multe sesiuni:

–       Pregatire pre interviu (conditii eliminatorii)

–       Interviul propriu-zis (simulare practica individuala si de grup a tuturor probelor de la interviu);

–       Viata de stewardesa (ce inseamna, ce te asteapta)

–       Realizare fotografii profesionale si CV

La pregatirea interviului, te vom invata cum si de unde afli de interviuri si conditiile eliminatorii din start (inaltime, tatuaje, limbi straine, abilitati de inot), cum se completeaza aplicatia on-line (si ce trebuie sa spui, ca sa fii invitat la Assessment Day), dar si cum sa ai poze perfecte si CV-ul ideal.

Interviul propriu-zis este o proba de rabdare si calm. Spun asta tuturor celor care isi doresc acest job. De la noi, la curs, vei afla exact ce probe contine, ce sa faci, ce sa spui si cum sa te comporti in fata recrutorilor. Pentru toate interviurile companiilor mari! Greselile pe care le fac cei care isi doresc aceasta meserie sunt, in proportie de 90%, aceleasi: de machiaj, coafura, tinuta, limbaj si lipsa de pregatire. Asa ca, specialistii nostri iti vor arata cum trebuie sa te prezinti si ce ai voie sa faci.

Cum te “vinzi” (cum te prezinti) la interviul final? Si aici exista o reteta de succes. Pe care o stiu doar cei care au obtinut acest job, si au lucrat in compania respectiva. Pentru ca, odata ajuns in companie, iti vor fi insuflate aceleasi idei si principii pe care le cauta si recrutorii la interviu.

Daca nu mai ai rabdare si ai 1000 de intrebari legate de schimbarile care te asteapta cand ajungi in Orient, tot pe 7-8 decembrie sau 25-26 ianuarie afli raspunsurile la aceste intrebari: cat zbori, cat stai intr-un oras, cand poti sa vii acasa, ce colegi o sa ai, s.a.m.d.

Daca nici asa nu te-am convins sa vii la cursul Cum Ajungi Stewardesa, mai putem adauga doar ca, cei care ne-au ascultat sfaturile, zboara acum pentru cele mai mari companii din lume. Si ne spun ca…merita!

18-19 iulie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

Nu sunt comentarii

Comenteaza