Surse. Emirates redeschide angajarile

15 ianuarie 2018

 

Emirates Airlines, compania cu baza in Dubai, a stopat angajarile de insotitori de bord in decembrie 2016 si de-atunci o serie de zvonuri referitoare la momentul redeschiderii angajarilor au circulat pe internet. De data aceasta insa, avem 2 surse care confirma ca Emirates va redeschide, in sfarsit, joburile pentru insotitori de bord.

Prima sursa este chiar conducerea companiei care anunta, intr-un mail intern, angajatii EK ca recrutarile se vor relua curand. Nu este specificata o data exacta, ci doar „soon”. De asemenea, trainerii Emirates au fost informati ca din luna aprilie se vor reintoarce la cursuri, in Emirates Aviation College, ceea ce confirma, inca o data, zvonurile.

A doua sursa, si cea mai clara, o reprezintă candidatii care erau pusi pe On Hold de mai bine de 1 an si care au primit mailuri de reactivare si confirmare interes pentru jobul de stewardesa Emirates. Acestia deja completeaza formalitatile de pre-joining si asteapta o data exacta pentru inceperea trainingului. Mai jos aveti un model de mail primit de un cursant Cum Ajungi Stewardesa, aflat On Hold la Emirates de mai bine de un an.

Asadar, incepem 2018 cu vesti bune si asteptam cu interes redeschiderea angajarilor pentru stewardese, cererea pentru acest job fiind uriasa in tara noastra.

Daca vrei sa te pregatesti pentru interviul de angajare ca stewardesa, vino si tu la Cursul de Pregatire Cum Ajungi Stewardesa, cu Cristina Toader – fosta stewardesa Emirates si Wizz Air, pe 17-18 februarie. Detalii aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/17-18-februarie-curs-de-pregatire-pentru-interviul-la-o-companie-aeriana/

Revenim cat de curand cu noi informatii!

Zboruri line!

banner-mobile banner-mobile

Nu sunt comentarii

Comenteaza