TOP 4 carti despre stewardese

4 septembrie 2015

 

Daca iti doresti sa ajungi stewardesa sau deja ti-ai implinit acest vis, cu siguranta o carte buna te relaxeaza in orice moment, fie ca esti in avion (ca pasager), fie pe o plaja exotica, intr-un layover.

Imi amintesc ca in perioada in care am zburat ca stewardesa Emirates citeam toate cartile care imi cadeau in mana, le devoram si traiam fiecare moment din paginile autorilor mei preferati. Printre altele, am citit de-a lungul timpului si cateva carti amuzante despre stewardese, care mereu mi-au adus zambetul pe buze. Iata, mai jos, cateva variante cu care iti poti ocupa timpul!

Fly me to the Moon – Alyson Noel

De departe, aceasta e preferata mea. Pentru ca prezinta povestea a 90% dintre stewardese. Stiu, acum o sa imi sara toti in cap cand o sa spun ca multe stewardese aleg drumul Orientului dupa o relatie de iubire, esuata. Insa chiar asa e…iar cartea asta si mentioneaza! O alegere perfecta pentru cele care isi doresc sa ajunga stewardese!

Miss New York has Everything – Lori Jakiela

Cea mai potrivita lectura pentru cele care viseaza sa ajunga stewardese. Cartea prezinta viata autoarei, inca din copilarie, cand a inceput sa viseze la jobul de stewardesa si pana la momentul in care, cu multa ambitie, si-a indeplinit aceasta dorinta. Este o carte care te va motiva in indeplinirea visului tau de a zbura.

Around the World in a Bad Mood – Rene Foss

O poveste reala despre viata de stewardesa, despre problemele care apar cu pasagerii si colegii. O carte care te va face sa intelegi ce inseamna cu adevarat sa fii stewardesa si care te va surprinde cu situatii reale si glume neasteptate.

books

Coffee, Tea or Me – Trudy Baker si Rachel Jones

O carte clasica si plina de glume si anecdote din viata unor stewardese ale anilor ’60. O carte de vacanta, potrivita pentru cele care zboara deja ca stewardese, care vor observa cu siguranta similaritatile vietii de insotitor de bord de acum 50 de ani si se vor amuza cand se vor gandi cum se petrec lucrurile astazi.

Mai multe variante de carti cu si despre stewardese, gasesti aici.

Lectura placuta!

14-15 Noiembrie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

3 Comentarii

 • Reply Maria Vasiliu 20 aprilie 2016 at 5:40 pm

  Aveti idee daca le pot gasi si in romana la vreo librarie? Chiar mi-as dori sa le cumpar inainte sa plec inapoi in UAE. In engleza sunt convinsa ca le-as putea procura de oriunde.

  • Reply CAS 20 aprilie 2016 at 6:13 pm

   Doar online stiu ca se gasesc. Si nu stiu sigur daca in romana.

 • Reply Adelina 16 august 2018 at 7:12 pm

  In afara de amazon stiti unde mai pot gasi „Fly me to the moon”? Imi doresc mult sa o citesc..

 • Comenteaza