VIDEO. Ce este Golden Call-ul Emirates?

1 aprilie 2019

 

VIDEO. Avem pentru voi un nou video pregatit, in care vorbim despre faimosul Golden Call, sau despre momentul in care Emirates te suna sa iti spuna ca ai obtinut jobul mult dorit!

13-14 aprilie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/13-14-aprilie-curs-de-pregatire-intensiv-pentru-interviul-la-o-companie-aeriana/

banner-mobile banner-mobile

2 Comentarii

  • Reply Elena 16 aprilie 2019 at 1:49 am

    Buna,am participat la interviul Emirates din luna februarie si am trecut toate probele ,am dat interviul final ,insa au trecut mai mult de 6 saptamani si nu am primit nici un raspuns ,iar statusul aplicatiei mele este la fel „application under review” . Aveti idee de ce ?

    • Reply Cristina Toader 16 aprilie 2019 at 9:52 am

      Momentan nu au analizat aplicatia. Nu suna si nu ii cauta, asteapta rabdatoare raspunsul lor. Daca ii cauti tu, vei fi eliminata..

    Comenteaza