VIDEO. Ce este un Wake Up Call, in layover?

10 aprilie 2019

 

VIDEO. Avem pentru tine un video nou-nout despre wake-up call, sau telefonul automat primit in camera de hotel, cu 60 de minute inainte de plecarea stabilita pentru echipaj. Telefonul primit poate fi automat (robot) sau facut de cei de la receptie. Detalii in filmuletul de mai jos. NU uita sa dai subscribe!

  • Care este regula legata de Wake-Up Call?

Acest wake-up call este obligatoriu in layover fiindca este o asigurare in plus a faptului ca niciun membru al echipajului nu va intarzia plecarea. Partea foarte buna legata de acest telefon/anunt este ca multi insotitori de bord se odihnesc (dorm) inainte de zborul de plecare si uneori uita sa isi puna ceasul sa sune. Astfel, prin telefonul primit in camera compania se asigura ca acestia se trezesc cu 60 de minute inainte de ora stabilita pentru plecarea echipajului la aeroport si au timp suficient sa isi faca bagajele si sa se pregateasca de plecare. Daca nu raspunzi la telefonul primit, cei de la receptie vin si bat la usa pana deschizi, asigurandu-se ca te trezesti pentru plecarea la zbor.

In plus, calatorind in atat de multe destinatii, telefoanele noastre nu treceau intotdeauna pe ora locala si ne gaseam de multe ori incurcati in calcule gresite ale orelor de plecare. Asa ca, acest telefon ne salva din astfel de situatii.

  • De ce se face acest wake-up call?

Regula Wake-Up Call se aplica tuturor companiilor care au layover fiindca se intampla frecvent ca insotitorii de bord sa intarzie o cursa din cauza unor neintelegeri legate de ora. De aceea, mereu cand ai o plecare din hotel companie te ajuta sa fii punctual cu acest wake-up call. In orasul in care locuiesti, punctualitatea si pregatirea pentru zbor este raspunderea fiecarui insotitor de bord.

Zboruri line!

Nu sunt comentarii

Comenteaza