VIDEO. Tinuta de la interviul de stewardesa | Ce conditii sunt impuse si cum trebuie sa arate?

22 aprilie 2019

 

VIDEO. Astazi vorbim despre un subiect „controversat”, pentru ca de multe ori companiile aeriene mai fac si mici exceptii la interviuri iar participantii nu inteleg de ce sunt alese persoane care nu respecta dresscode-ul impus. Dar, mai jos vorbim despre cum trebuie sa te prezinti imbracat si aranjat la interviu, astfel incat sa treci de recrutare, mai ales ca tinuta, la companiile aeriene, este extrem de importanta. Ca e vorba de Emirates, Qatar sau Wizz Air, nu uita ca tinuta te reprezinta in primul rand pe tine!

17-18 Iulie 2021 – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri aici:  http://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

banner-mobile banner-mobile

3 Comentarii

 • Reply Alexandra 23 aprilie 2019 at 12:33 am

  Am urechile cam mari , gen clăpăuge .. Este un punct eliminatoriu la interviu ?

 • Reply Maria 13 iunie 2021 at 5:05 pm

  Cum tin cont de tinuta cand eu am vazut fete in blugi si in pantofi fara toc sau in pantaloni office, sacouri sport si au ajuns la interviul final de la wizz???
  Sa nu mai zic ca parul strans in coada era ca dupa o noapte furtunoasa de dormit..

  • Reply Cristina Toader 16 iunie 2021 at 12:54 pm

   Sunt de-acord ca au fost la int final si fete nearanjate, insa pot sa va spun ca mai putin de jumatate au luat interviul, dupa interviul final. Deci a contat si tinuta intr-un final.

  Comenteaza