WIZZ Ambassador: Voteaza si tu stewardesa perfecta!

10 iunie 2015
stewardesa-profil

 

Ce bine ma simt cand fac astfel de anunturi! Wizz Air isi desemneaza noii ambasadori! Mai bine, zis, noile stewardese ambasadoare! Sunt, tinere, frumoase, ambitioase si fac parte din echipajul de stewardese Wizz, nu sunt doar niste modele care urmeaza sa apara in reclamele companiei.

Si pentru ca publicul decide cel mai bine care e imaginea potrivita pentru companie, Wizz Air ne da si noua dreptul sa votam!

Votul, deschis pentru pasagerii WIZZ sau pentru fani, se realizează prin intermediul unei aplicații dedicate pe pagina de Facebook a fanilor WIZZ. Publicul va face selecția finală a ambasadorilor din fiecare țară dintre cei 39 de finaliști. În România, pasagerii pot alege între 6 finaliști și pot vota pentru Elena-Daniela Bozdogescu, Andreea-Denis Filip, Simina Elena Pîrcălabu, Oana Florentina Spiridon, Ozana Timar sau Alexandra Voica (imagini mai jos).

Simina Elena Pircalabu

Elena-Daniela Bozdogescu

Timar Maria Ozana
WIZZ îi invită pe alegători să selecteze acei candidați care, în opinia lor, demonstrează un profesionalism remarcabil și depun eforturi continue pentru atingerea excelenței în domeniul serviciilor pentru clienți. Odată desemnați, Ambasadorii WIZZ vor fi mai mult decât simplii ambasadori de brand: își vor reprezenta colegii, discutând despre meseria lor cu media, în școli cu elevii, cu copii spitalizați și cu mulți alții care sunt interesați de viața extraordinară a unui însoțitor de zbor. Stewardesele Wizz Air își vor împărtăși secretul propriului succes și îi vor încuraja pe toți cei care vor să urmeze o carieră în domeniul aviației sau îi vor ajuta să înțeleagă mai bine avantajele și provocările de a trăi „viața la mare înălțime”.

Andreea-Denis Filip
În România, pasagerii pot vota începând de acum pentru a alege între 6 finaliști accesând link-ul https://apps.facebook.com/wizz-air-ambassadors/.

Succes!

Oana Florentina Spiridon

 

Alexandra Voica

 

Daca vrei sa afli cum arata o zi din viata unei stewardese Wizz Air, poti citi aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/o-zi-din-viata-unei-stewardese-wizz-air/

Daca vrei sa stii cat castiga o stewardesa Wizz Air, ai detalii aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/cat-castiga-o-stewardesa-wizz-air/

 

2 Comentarii

  • Reply Oana 21 aprilie 2017 at 11:14 pm

    Buna, as dori sa fac parte că stewardesă in compania Wizz Air , dar as vrea să știu dacă o sa fiu acceptată chiar daca nu știu limba engleza la nivel mediu spre avansat.

    • Reply Cristina Toader 22 aprilie 2017 at 6:23 pm

      Interviul este mult mai complex decat credeti. Engleza se cere mediu spre avansat insa nu doar atat conteaza…

    Comenteaza