21 Noiembrie: Curs de pregatire pentru interviul Emirates

15 octombrie 2015

 

Emirates a anuntat o noua recrutare la Bucuresti, pe 22 Noiembrie, dupa ce a venit deja de 2 ori in ultimele 3 luni in tara noastra. Este evident ca faimoasa companie din UAE este in cautare de stewardese romance, asa ca, ai acum o noua sansa sa iti indeplinesti visul de a zbura. Si de data aceasta, vrem sa te ajutam sa iei interviul, pentru ca sansele tale de reusita cresc cu 80% daca participi la cursul nostru, alaturi de trainerii nostri, fosti insotitori de bord Emirates! In plus, Emirates organizeaza acum OPEN DAY, asa ca poti participa oricum la interviu, chiar si fara invitatie!

Cand si unde are loc Cursul Cum Ajungi Stewardesa

Sambata 21 Noiembrie, incepand cu ora 10.00, la Cafe Van Gogh din Centrul Vechi. Detalii, pret, adresa si harta, aici: www.cumajungistewardesa.ro/curs/Plata se poate face prin transfer bancar sau direct cu cardul, pe site. Locul este rezervat si confirmat imediat dupa achitarea taxei de partcipare de 300 de lei.

Ce inveti la Cursul Cum Ajungi Stewardesa

In timpul cursului vom atinge toate subiectele necesare pentru ca orice candidat sa fie pregatit pentru ce urmeaza in ziua interviului Emirates.Vom pune accent pe pregatirea dinaintea interviului, grooming, fotografii si CV, probele de grup si felul in care se fac eliminarile, interviul final, mimica dar si limbajul pe care trebuie sa il folosesti in ziua recrutarii.

In plus, simulam practic toate probele interviului si oferim feedback individual. GRATUIT, iti refacem CV-ul si punctam detaliile importante pe care trebuie sa le contina pentru acest interviu. 

Programul Zilei

10.00 – 12.30 Prima sesiune

  • Conditii eliminatorii interviu Emirates
  • Cum te prezinti la interviul Emirates
  • Poze si CV (corectare si detalii importante)
  • Interviu – ce probe contine, ce faci, ce spui, cum te comporti
  • Cele mai frecvente greseli care se fac la interviu
  • Grooming (machiaj, tinuta, coafura)

12.30 – 13.00 COFFEE, TEA, ME? (pauza de cafea si barfa)

13.30 – 15.00 A doua sesiune

  • Cum te “vinzi” / cum te prezinti la interviul final Emirates
  • Ce inseamna viata in Orientul Mijlociu
  • La ce sa te astepti pe zboruri si in Dubai
  • Q & A

15.00 – Simulare probe interviu Emirates

Inscrieri, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs/

Traineri Curs Cum Ajungi Stewardesa

Trainerii Cum Ajungi Stewardesa sunt fosti insotitori de bord Emirates cu mii de ore de zbor. Implicarea lor in pregatirea cursantilor este dovedita de reusitele candidatilor de la ultimul interviu.

Pe langa fostii insotitori de bord Emirates care te vor pregati pentru interviu, la curs le veti cunoaste si VIITOARE STEWARDESE EMIRATES care vor sa impartaseasca cu viitorii candidati secretele acestei recrutari.

Cristina Toader – trainer si fost insotitor de bord Emirates: https://www.cumajungistewardesa.ro/cum-am-ajuns-stewardesa-povestea-vietii-mele/

Alexandra Radulescu – trainer si fost insotitor de bord Emirates:https://www.cumajungistewardesa.ro/interviu-cu-alexandra-3-ani-stewardesa-la-emirates/

Cosmin Calina – trainer si fost insotitor de bord Emirates:http://www.mihaijurca.ro/sa-fii-barbat-intr-o-lume-a-femeilor-povestea-lui-cosmin-de-9-ani-insotitor-de-bord

cristina-toader-cum-ajungi-stewardesa-2

De ce sa alegi un curs Cum Ajungi Stewardesa

Pentru ca trainerii sunt fosti insotitori de bord Emirates de la care vei afla toate dedesubturile acestui job si sfaturile lor sunt avizate pentru acest job. Doar de la cine care a fost in „interior” poti afla ce conteaza si ce vor sa auda recrutorii.

Pentru ca ai ocazia sa cunosti oameni pasionati de zbor, care au lucrat pentru Emirates si care pun suflet in pregatirea fiecarui candidat.

Pentru ca la noi totul e personal si abia asteptam sa te cunoastem si sa iti dam aripi!

Pentru ca fostii nostri cursanti au reusit si vor imbraca uniforma Emirates. Citeste povestile Danielei si Mihaelei, aici:

https://www.cumajungistewardesa.ro/povestea-danielei-viitoare-stewardesa-emirates/

https://www.cumajungistewardesa.ro/povestea-mihaelei-viitoare-stewardesa-emirates/

Te asteptam!

Inscrieri aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs/

Daca vrei sa vezi cum a fost la cursul nostru din august, poti citi detaliile aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/cum-a-fost-la-cursul-cum-ajungi-stewardesa/

Daca vrei sa stii cum a fost recrutarea Emirates din luna august, de la Bucuresti, gasesti detaliile aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/cum-s-a-desfasurat-recrutarea-emirates-de-la-bucuresti/

Nu sunt comentarii

Comenteaza