Cum iti pregatesti aplicatia online pentru jobul de stewardesa

18 mai 2015
aplicatie-online

 

Pentru ca primim multe intrebari legate de aplicatia online pentru jobul de stewardesa, mai jos gasesti cateva ponturi utile pentru a obtine invitatia la Assessment Day, cat mai rapid.

Inainte sa te apuci sa aplici pentru jobul de stewardesa, trebuie sa tii cont ca ai nevoie de putina pregatire. Asta pentru ca aplicatia online este destul de complexa si include multe detalii. Asa ca, tine cont de urmatoarele sfaturi:

  1. Pregateste-ti cu cateva zile inainte fotografiile cerute: una tip pasaport, una full-body, conform standardelor cerute de companie. Trebuie sa le ai in format electronic. Detalii despre cum trebuie sa arate fotografiile si dimensiunile acestora, poti gasi aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/cum-arata-fotografia-perfecta-pentru-interviul-de-stewardesa/
  2. Pregateste-ti CV-ul cu detalii care sa includa cunostinte de limba, burse, voluntariat, calatorii. Gandeste-te inainte, ce atuuri ai, care sa te recomande pentru acest job.
  3. Discuta cu 1-2 superiori de la un alt loc de munca, sau cu un profesor de la facultate, sa ii poti trece la sectiunea “recomandari”. Vei avea nevoie de 2-3 recomandari, cu numele compet si date de contact.
  4. Pregateste un text care sa serveasca drept scrisoare de intentie. Acest text trebuie sa includa si detalii despre companie, asa ca nu uita sa te documentezi putin pe site-ul companiei aviatice.
  5. Aloca 45 de minute pentru completarea formularului online. Dureaza destul de mult sa incarci toate documentele cerute, sa scrii scrisoarea de intentie si toate detaliile.

Dupa ce ai terminat aplicatia online, verifica pe e-mail daca ai primit confirmarea ca ai terminat, iar aplicatia a fost trimisa. Nu uita sa retii username-ul si parola!

Ponturi:

– Nu folosi adrese de e-mail de tipul: kitty@yahoo.com, pitzi@yahoo.com; frumusica@gmail.com. Incearca sa folosesti o adresa de e-mail care sa contina numele tau complet si nu porecle sau alinturi.

– Mizeaza pe experienta internationala pe care o ai si pe joburile din customer service.

– Nu uita sa citesti care e profilul candidatului, ca sa stii pe ce calitati te axezi in aplicatia online.

http://www.cumajungistewardesa.ro/cum-arata-stewardesa-perfecta-in-viziunea-angajatorului/

Succes!

 

banner-mobile

Nu sunt comentarii

Comenteaza