VIDEO Air France. Istoria uniformei de stewardesa

VIDEO Air France. Istoria uniformei de stewardesa

 

In 2014, am avut onoarea sa imbrac uniforma de insotitor de bord Air France. O uniforma plina de eleganta si rafinament, care m-a facut sa simt din nou mandria de a fi stewardesa. Dar care este istoria acestei uniforme? Cum si unde a aparut si evoluat uniforma Air France?

Compania franceza implineste 70 de ani de la aparitia uniformelor de stewardesa, si a pregatit un video reprezentativ, care demonstreaza de ce frantuzoaicele sunt considerate cele mai elegante femei. Iata, mai jos, video-ul, care prezinta evolutia uniformei AF, din 1946…pana astazi.

Christian Lacroix, Nina Ricci, Dior, sunt doar cativa dintre marii creatori care si-au pus amprenta pe uniformele stewardeselor Air France, de-a lungul timpului. Iata, mai jos, denumirile uniformelor, de-a lungul anilor.

1946 - Uniforma costum Georgette Renal

1951 - Costum Georgette de Treze

1955 - Rochia de vara Maison Virginie

1963 - Christian Dior

1969 – Costumul de vara/iarna Cristobal Balenciaga

1978 – Rochia Carven Nina Ricci

1987 – Rochia Louis Feraud

1997 – Nina Ricci &Carven

2005 – Costumul Christian Lacroix

cristina-af-7

Daca vrei sa citesti intreaga istorie a uniformei Air France, o poti face aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/istoria-uniformei-de-stewardesa-air-france/

Enjoy!

 

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>