13 Interviuri Emirates in luna mai

26 aprilie 2018
emirates crew

 

Emirates a redeschis de cateva luni angajarile si a inceput sa angajeze din nou insotitori de bord, asa cum am anuntat aici. Noi interviuri au aparut astazi pe siteul companiei, pentru luna mai, in intreaga lume. Astfel, oricine indeplineste conditiile de angajare poate participa la interviurile Emirates. Candidatii trebuie sa aduca cu ei un CV si o fotografie. Iata mai jos toate interviurile din luna mai:

Casablanca (Maroc) – 5 mai, ora 09.00

Amsterdam (Olanda) – 5 mai, ora 08.00

Buenos Aires (Argentina) – 5 mai, ora 08.00

Brisbane (Australia) – 12 mai, ora 08.00

Milano (Italia) – 12 mai, ora 08.00

New York (SUA) – 19 mai, ora 08.00

Copenhaga (Danemarca) – 19 mai, ora 08.00

Paris (Franta) – 26 mai, ora 08.00

Stockholm (Suedia) – 26 mai, ora 08.00

Lisabona (Portugalia) – 26 mai, ora 08.00

Budapesta (Ungaria) – 26 mai, ora 08.00

Toronto (Canada) – 26 mai, ora 08.00

Osaka (Japonia) – Asssessment Day – 26 mai

Locatiile interviurilor urmeaza sa fie publicate pe siteul companiei in viitorul apropiat.

Conditii stewardesa Emirates:

 • varsta de minim 21 de ani
 • cel putin un an de experienta anterioara in customer service
 • minim diploma de liceu
 • limba engleza fluent (alte limbi straine cunoscute sunt un avantaj)
 • inaltimea de minim 160cm
 • sa poti sa atingi, cu mana pe varfuri, 212 cm
 • apt medical
 • atitutdine pozitiva, prietenoasa;

Detalii despre job gasiti si pe site-ul companiei, aici: http://www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/. Tot aici puteti afla si cand se confirma si publica locatiile viitoarelor interviuri.

Mult succes tuturor!

Iata cum decurge un interviu Emirates intr-o tara straina: https://www.cumajungistewardesa.ro/cum-decurge-un-interviu-intr-o-alta-tara/

Iata cum s-au desfasurat interviurile Emirates de weekendul trecut, din Manchester, Roma si Hamburg: https://www.cumajungistewardesa.ro/cum-s-au-desfasurat-si-care-au-fost-probele-interviurilor-emirates-de-la-roma-manchester-si-hamburg/

Daca vrei sa te pregatesti pentru interviul Emirates alege o sesiune privata de pregatire, cursul one to one cu o fosta stewardesa Emirates – Cristina Toader – si creste-ti sansele de reusita cu 85%. Detalii aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/one-to-one-cursuri-individuale-cum-ajungi-stewardesa/

2 Comentarii

 • Reply Ana 15 mai 2018 at 5:11 pm

  Buna Cristina,

  In luna ce urmeaza, (iunie) as considera ca voi ajunge la un an de zile de experienta in domeniul customer service… Cand ma gandesc la o cariera de stewardesa la Emirates Airlines, ma ia cu fiori si sunt plina de energie!
  Numai ca, in privinta experientei in customer service am muncit pentru 3 companii diferite(call center, o firma romaneasca de incaltaminte, hotel), structurate pe diferite perioade de timp, astfel: 8 luni
  2 luni
  1-2 luni
  Cv-ul meu arata intr-un fel profesionist as putea spune… si nu l-am complicat cu multe detalii (cum am eu obiceiul sa fac, iata comentariul meu,haha).
  Ai putea sa-mi spui daca ai considera aceasta experienta in customer service in regula pentru a aplica la Emirates Airlines?

  Sper sa ai o zi placuta!
  Si nu in ultimul rand, multumesc pentru articolele tale realmente interesante,
  Ana

  • Reply Cristina Toader 16 mai 2018 at 11:56 am

   Buna, ma bucur mult ca suntem de ajutor 🙂 Chiar daca e din bucati, anul respectiv este suficient pentru Emirates! Iti tin pumnii!!!

  Comenteaza