20 IUNIE: Curs de pregatire ONLINE pentru interviul la o companie aeriana

12 mai 2020

 

Sambata, 20 Iunie 2020, are loc cursul Online Cum Ajungi StewardesaCursul, cu o durata de 6 ore, este un curs intensiv la finalul caruia vei fi capabil sa treci cu succes orice interviu la o companie aeriana! Cursul se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor, sansele pentru acest job fiind egale!

 • Vei pleca, dupa acest curs video/online, pregatit 100% pentru orice interviu al unei companii din Orient; Pe parcurul cursului intensiv, vei invata ce si cum sa raspunzi pentru a obtine jobul de insotitor de bord.
 • Vei sta de vorba cu Cristina Toader – fosta stewardesa Wizz Air si Emirates si Trainer CAS. 
 • Vei primi o scrisoare de recomandare de la trainerii nostri; Vei primi feedback personal dupa cursul de pregatire.
 • Vei pleca acasa cu CV-ul realizat profesionist, cu cunostinte acumulate si cu o carte de teste si exercitii; Dupa acest curs vei putea participa la orice interviu, pentru orice companie aeriana!

Program, traineri si tinuta

De ce sa participi?

Pentru ca acest curs iti creste sansele de reusita la interviu cu 80%. Pentru ca vei exersa toate probele interviurilor Emirates, Etihad, Qatar, Wizz Air, Smartlynx, Ryanair si vei primi feedback personal. Toti trainerii nostri sunt fosti insotitori de bord care iti vor dezvalui secretele interviului si ceea ce cauta de fapt recrutorii, la un candidat. Nu ii poti intalni la alte cursuri sau cu alte ocazii, trainerii nostri fiind prezenti doar aici, la cursul Cum Ajungi Stewardesa.

De asemenea, iti vom pregati CV-ul pentru interviu si vom stabili impreuna ce sa spui si ce sa NU spui si vei afla ce conteaza de fapt la acest interviu. Fiindca noi am fost acolo, am reusit, si acum iti ghidam pasii spre succes!

Pentru pre-inscriere la acest curs si pentru rezervarea locului, va rugam sa luati legatura cu noi:

Cristina Toader – 0723156404

Email la office@cumajungistewardesa.ro sau pe

Facebook Cristina Toader sau Facebook Cum Ajungi Stewardesa!

Povestile cursantilor nostri care zboara deja sunt disponibile pe www.cumajungistewardesa.ro. Avem peste 250 de cursanti care zboara acum pentru Emirates, Etihad, Wizz Air si Qatar Airways!!!

Inscrieri, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-intensiv-stewardesa/
Te asteptam!

5 Comentarii

 • Reply Stan Minodora Roxana 22 iunie 2020 at 11:03 pm

  De când eram mica visam să devin stewardesa, și am ajuns la momentul oportun de a alege ce sa fac pentru ca visul meu sa devină realitate.

 • Reply Kovacs Kinga 6 iulie 2020 at 11:50 pm

  Vreau sa fiu stewardesa !

 • Reply Pintea irina 10 noiembrie 2020 at 12:06 pm

  Cum ajung stewardesă

 • Reply Kadkhoday Simona 14 decembrie 2020 at 6:22 pm

  Buna ziua.Ce limita de varsta trebuie să ai?

  • Reply Cristina Toader 28 ianuarie 2021 at 11:40 am

   18 ani minim, maxim nu este specificat.

  Comenteaza