21 Martie: Curs de pregatire pentru interviul Wizz Air

7 februarie 2020

UPDATE 11 MARTIE:

Din cauza epidemiei de coronavirus, Wizz Air anuleaza interviurile de angajare insotitori de bord de la Bucuresti (30 martie) si Iasi (19 martie) si reprogrameaza alte recrutari, pe baza de invitatie si selectie video, in luna aprilie.

Interviurile din 24 martie de la Sibiu si 31 martie de la Iasi sunt inca programate si nu s-au anulat. In luna aprilie, Wizz Air va sustine recrutarile (assessment day), pe 23 aprilie (Bucuresti) si 29 aprilie (Iasi).

Cursantii inscrisi la cursul nostru de pregatire din 21 martie, de la Bucuresti, vor fi contactati individual pentru sustinerea cursului online, reprogramare pentru un viitor curs Wizz Air sau returnarea banilor.

Va multumim!

Echipa Cum Ajungi Stewardesa

Pentru ca Wizz Air a anuntat recrutari si in luna martie 2020, organizam un nou curs de pregatire intensiv pentru cei care isi doresc o cariera de stewardesa la Wizz!

Sambata, 21 martie, are loc un nou curs Cum Ajungi Stewardesa. Este un curs intensiv de pregatire pentru compania Wizz Air iar la finalul acestuia vei fi capabil sa treci cu succes interviul Wizz Air! Cursul se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor, sansele pentru acest job fiind egale!

 • Vei pleca, dupa curs, pregatit 100% pentru interviul Wizz Air din orice oras! Pe parcurul cursului intensiv, vei invata ce si cum sa raspunzi pentru a obtine jobul de insotitor de bord.
 • Vei sta de vorba, in ziua cursului, cu fosti cursanti, viitori insotitori de bord la Wizz Air dar si cu foste stewardese la Wizz Air – Cristina Toader si Ana Maria Tutoveanu, trainerii tai;
 • Vei primi feedback personal dupa cursul de pregatire.
 • Vei pleca acasa cu CV-ul profesionist, cu cunostinte acumulate si cu o carte de teste si exercitii; Dupa acest curs vei putea participa la orice interviu, pentru orice companie aeriana!

Program, traineri si tinuta

 • Locatie: Van Gogh Cafe din Bucuresti (Centrul Vechi)
 • Data: Sambata, 21 martie 2020;
 • Ora: 10.00
 • Tinuta: casual
 • Ce aduceti cu voi: buna dispozitie
 • Traineri: Cristina Toader, Ana-Maria Tutoveanu – fosti insotitori de bord Wizz Air
 • Invitati speciali: 2 Viitoare stewardese Wizz Air, foste cursante care au obtinut jobul la ultimele recrutari.
 • Inscrieri, aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/curs-pregatire-wizz-air/

De ce sa participi?

Pentru ca acest curs iti creste sansele de reusita la interviu cu 90%. Pentru ca vei exersa toate probele interviului Wizz Air si vei primi feedback personal. Toti trainerii prezenti la curs sunt fosti insotitori de bord care iti vor dezvalui secretele interviului si ceea ce cauta de fapt recrutorii, la un candidat. Nu ii poti intalni la alte cursuri sau cu alte ocazii, trainerii nostri fiind prezenti doar aici, la cursul Cum Ajungi Stewardesa.

De asemenea, iti vom pregati CV-ul pentru jobul de stewardesa. Vom stabili impreuna ce sa spui si ce sa NU spui si vei afla ce conteaza de fapt la acest interviu. Fiindca noi am fost acolo, am reusit, si acum iti ghidam pasii spre succes!

Pentru pre-inscriere la acest curs si pentru rezervarea locului, va rugam sa luati legatura cu noi:

Cristina Toader – 0723156404

Email la office@cumajungistewardesa.ro sau pe

Facebook Cristina Toader sau Facebook Cum Ajungi Stewardesa!

Programul Zilei de Curs
09.00 – 12.30 Prima sesiune
Conditii eliminatorii
Cum te prezinti la interviu
Poze si CV (corectare si detalii importante)
Interviul Wizz Air – ce probe contine, ce faci, ce spui, cum te comporti
Cele mai frecvente greseli care se fac la interviu
Grooming stewardesa (machiaj, tinuta, coafura)

12.30 – 13.00 COFFEE, TEA, ME? (pauza de cafea)

13.30 – 17.00 A doua sesiune
Detalii practice probe si rezolvare role-play & proba de grup
Q & A
17.00 – 18.00 Detalii complete probe/raspunsuri pentru interviul final

Daca vrei sa vezi cum a fost la cursul nostru in trecut, poti citi detaliile aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/cum-a-fost-la-cursul-de-pregatire-cum-ajungi-stewardesa/

PRET CURS: 450 RON

Povestile zecilor de cursanti care zboara deja pentru Wizz Air sunt disponibile pe www.cumajungistewardesa.ro. Avem peste 60 de cursanti care zboara acum pentru Wizz Air!!!

Inscrieri, aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/curs-pregatire-wizz-air/ 
Te asteptam!

banner-mobile banner-mobile

Nu sunt comentarii

Comenteaza