26 Mai: Interviu Open Day Qatar Airways la Bucuresti

8 mai 2024

Vesti bune de la Qatar Airways! Compania aeriana cu sediul in Doha continua angajarile insotitorilor de bord si organizeaza noi interviuri si in Romania, la Bucuresti. Astfel, daca indeplinesti conditiile impuse de companie si esti disponibil pentru relocare in Qatar, compania organizeaza interviu Open Day, astfel ca oricine poate participa.

26 Mai, Hotel Novotel Bucuresti, Calea Victoriei 37 B, intre orele 08.00-11.00.

Tinuta: Business.

Acte necesare: CV + 2 x poza tip pasaport, copie ultima diploma și copie pasaport.

Poti aplica si direct pe site daca doresti sa primesti invitatia inainte si tine cont ca intreaga recrutare poate dura pana la 2 zile, in functie de numarul de participanti.

Conditii angajare stewardesa Qatar Airways:

  • sa ai minimum 21 de ani
  • sa detii cel putin diploma de terminare liceu
  • sa atingi cu mana, pe varfuri, 212 cm
  • sa stii sa inoti
  • sa nu ai tatuaje
  • sa nu fumezi
  • experienta anterioara in customer service constituie un avantaj
  • apt medical

Va reamintim ca cei de la Qatar au sustinut si in 2023 si in februarie 2024 interviuri in tara noastra. Detalii despre cum s-au desfasurat recrutarile, aveti aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/cum-s-a-desfasurat-interviul-qatar-airways-din-bucuresti/. De asemenea, compania a relaxat regulile extrem de stricte pe care le impunea insotitorilor de bord. Avem o lista completa, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/qatar-airways-schimba-regulile-pentru-insotitorii-de-bord/

Interviul se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor care indeplinesc conditiile de mai sus!  Daca vrei sa te pregatim pentru acest interviu, te asteptam la cursul nostru de pregatire, alaturi de fosti insotitori de bord Qatar, pregatiti sa iti ofere cele mai utile sfaturi pentru a trece cu succes de recrutare! 

8-9 Iunie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

Nu sunt comentarii

Comenteaza