Care sunt probele interviului Emirates

6 august 2015

 

Mai sunt doar doua zile pana cand Emirates va sustine interviul de angajare stewardese la Bucuresti. Si pentru ca ne dorim sa fii pregatit si sa stii la ce sa te astepti pe durata intregii zile de recrutare, iti schitam mai jos cum va arata ziua interviului.

Iata care sunt probele interviului Emirates!

 • Predare CV si fotografii

Primul tau contact cu recrutorii va avea loc dimineata, la ora 9.00, cand vei fi invitat sa predai CV-ul, fotografiile si invitatia la interviu. Ti se vor adresa 1-2 intrebari sau vei fi rugat sa te prezinti. Ai la dispozitie 30-60 de secunde ca sa ii convingi ca esti ceea ce cauta si poti face jobul de stewardesa.

 • Prezentare companie

Aceasta nu este, teoretic, o proba de interviu, insa recrutorii va analizeaza pe tot parcursul celor 40 de minute cat va sunt prezentate compania Emirates, orasul Dubai si jobul de stewardesa. Asa ca, atentie la tinuta, gesturi si mimica.

 • Reach Test

Acesta este momentul in care fiecare candidat este invitat sa atinga cu mana, pe varfuri, 212 cm. Aceasta este cerinta obligatorie, asa ca nu se face rabat. In plus, esti verificat de semne distinctive, tatuaje, si mai primesti 1-2 intrebari, daca recrutorul considera oportun. Intrebarile se refera la experienta anterioara, la cum ti-ai petrecut ziua, etc.

 • Proba Grup

Veti fi invitati sa extrageti cate un biletel si sa rezolvati o anumita situatie de grup. Grupul din care faceti parte poate fi format din 2-3 persoane sau un grup de 10 candidati, in functie de problema pe care trebuie sa o rezolvati. De retinut este ca nu situatia propriu-zisa este cea importanta, ci felul in care relationati cu ceilalti candidati.

 • Test engleza

Dupa fiecare proba urmeaza eliminari. Dupa eliminarile de la CV-uri si de la proba de grup, urmeaza testul de engleza, scris. Testul dureaza in jur de 20-30 de minute si contine intrebari de vocabular, gramatica si un eseu. Incearca sa te incadrezi in timp si nu folosi multe stersaturi! Un exemplu de test de engleza poti gasi aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/interviu-stewardesa-testul-de-engleza/

 • Proba grup

Ultima proba de grup este ceva mai importanta decat cea anterioara. Dupa o serie de eliminari, ati ramas acum cei mai buni dintre cei mai buni. Asa ca acum, important este cum vorbiti, cum va adresati colegilor dar si ce solutii oferiti in rezolvarea situatiei de pe bilet. Asa ca, atentie, acum e momentul sa dati ce e mai bun!

 • Interviul Final

Interviul final Emirates poate avea loc in aceeasi zi sau in ziua urmatoare, in functie de numarul de participanti. Oricare ar fi situatia, veti petrece 30-45 de minute alaturi de recrutori si veti primi 8-10 intrebari pe baza CV-ului si a experientei anterioare. Este foarte important sa zambiti, sa puneti intrebari si sa aveti grija la felul in care va exprimati. Iata o parte din intrebarile pe care le poti primi in aceasta faza a interviuluihttps://www.cumajungistewardesa.ro/care-sunt-intrebarile-de-la-interviul-final/

 • Testul de personalitate

Inainte de a sustine interviul final veti sustine, online, si testul psihologic, care dureaza in jur de 25 de minute si contine intrebari de tip grila. Detalii despre acest test, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/interviu-stewardesa-testul-de-personalitate/

Succes!

 

3 Comentarii

 • Reply Diana 6 august 2015 at 2:23 pm

  Buna ziua! In ce sens ,,esti verificat de semne distinctive”? Se verifica ,,zonele-cheie” ale corpului care vin in legatura directa cu pasagerii ca mainile, picioarele? In cazul asta ar fi o problema pt mine…Am o cicatrice imediat sub genunchiul drept cam de vreo 2cm si este oarecum vizibila (am ,,capatat-o” fix de ziua mea la 5ani) si o taietura subtire de aprox 1cm pe interiorul bratului stang care nu e foarte vizibila. Daca am un CV interesant se pot trece cu vederea asemenea semne? Va rog, daca ati putea sa-mi dati un raspuns ar fi excelent!

 • Reply Gabriela Micu 22 septembrie 2016 at 6:58 pm

  Buna ziua! Daca am tatuaje care nu sunt la vedere, imi scad totusi sansele de a trece de Reach Test, fata de celelalte fete care nu au tatuaje?

 • Comenteaza