Cum si cand vor avea loc noi interviuri de angajare ca stewardesa

13 mai 2020

 

Pandemia de coronavirus a produs daune majore. A luat nu doar vieti omenesti, dar a si provocat o criza economica majora si falimentul multor companii mari. Printre ele, si companii aeriene. Chiar si cele care nu se afla in faliment, si-au regandit complet strategia si cu siguranta zborurile nu vor mai fi niciodata la fel.

Daca saptamana trecuta scriam despre concedierile si anularea contractelor din aviatie, astazi vorbim despre cum si cand vor reincepe angajarile in acest domeniu atat de afectat de criza.

Astfel, din informatiile noastre, incepand cu luna septembrie 2020, atat Wizz Air cat si Emirates vor relua angajarile si trainingurile. Cel mai probabil tot din toamna se vor relua si angajarile la celelalte companii aeriene din Orient, insa sub alta forma decat inainte.

Daca pana acum sute de candidati se inghesuiau la o recrutare in speranta ca vor prinde jobul mult ravnit, de-acum companiile vor fi mult mai vigilente si atente la procedura de angajare. Cel mai probabil interviurile de tip Open Day, la care oricine se putea prezenta, fara înscriere prealabila, vor disparea. De-acum vor avea loc mai multe etape ale interviului: inscriere online, interviu online si interviu fata in fata, doar cu cei care trec de primele 2 probe eliminatorii.

Partea buna este ca probele raman aproape la fel – prezentari personale, probe de grup – si profilul cautat este in continuare acelasi. Astfel, doar selectia va fi mai stricta si fiecar candidat va trece prin mai multe emotii, fiind necesare mai multe etape pana la angajarea propriu zisa.

Asadar, daca vrei sa te pregatim pentru interviul de angajare si sa simulam impreuna toate probele prin care vei trece, te asteptam la cursul nostru online/video din 20 iunie.

20 iunie: Curs de pregatire Online Cum Ajungi Stewardesa. Cursul, cu o durata de 6 ore, este un curs intensiv video la finalul caruia vei fi capabil sa treci cu succes orice interviu la o companie aeriana! Cursul se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor, sansele pentru acest job fiind egale! Locuri limitate! Inscrieri si detalii aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/curs-intensiv-stewardesa/http://www.cumajungistewardesa.ro/curs-intensiv-stewardesa/

banner-mobile banner-mobile

Nu sunt comentarii

Comenteaza