Ianuarie 2020. Calendar interviuri stewardesa in Romania

27 decembrie 2019

 

Anul 2020 incepe cu o serie de interviuri de angajare in Romania. Multe companii mari organizeaza recrutari si la inceput de an, astfel ca cei care isi doresc o cariera ca stewardesa, au multe sanse de angajare. Iata, mai jos, un calendar complet al interviurilor programate in luna ianuarie, in Romania. Wizz Air, Emirates, Bamboo Airways si Ryanair organizeaza interviuri de stewardesa in tara noastra.

Interviuri Wizz Air in Romania, in luna ianuarie:

Detalii interviuri Wizz, aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/interviuri-wizz-air-la-bucuresti-in-ianuarie-2020/

Interviuri Emirates in Romania, in luna ianuarie:

    • Emirates a anuntat noi interviuri de angajare stewardese in Romania si pentru prima luna a anului 2020. Interviurile vor avea loc la Brasov, Cluj si Craiova. Astfel, oricine indeplineste conditiile de mai jos poate participa la interviu.
  • Brasov – 18 ianuarie, ora 09.00, Hotel Kronwell, Open Day
  • Cluj-Napoca – 21 ianuarie, ora 09.00, Grand Hotel Italia, Open Day
  • Craiova – 23 ianuarie, ora 09.00, Hotel Ramada Plaza, Open Day.

Detalii interviuri Emirates:  http://www.cumajungistewardesa.ro/2123-ianuarie-interviuri-emirates-la-cluj-napoca-si-craiova/

Interviuri Ryanair si Lauda Air in Romania, in luna ianuarie:

Interviuri Bamboo Airways in Romania, in luna ianuarie:

  • Meccti organizeaza un nou interviu de angajare însoțitori de bord, de data aceasta cautand persoane cu experiență anterioara de minim 1 an de zbor. Acestia vor lucra pentru compania aeriană vietnameză Bamboo Airways. Interviul va avea loc la București, pe 12 ianuarie 2020. Se caută femei și bărbați pentru contracte pe termen scurt, 3-6 luni, pentru pozitiile de cabin crew si senior cabin crew.

Curs de pregatire pentru interviul Wizz Air, cu Cristina Toader – 18 ianuarie

18 Ianuarie: Pentru ca Wizz Air a anuntat recrutari si in ianuarie 2020, organizam un nou curs de pregatire intensiv pentru cei care isi doresc o cariera de stewardesa la Wizz!

Sambata, 18 ianuarie, are loc un nou curs Cum Ajungi Stewardesa. Este un curs intensiv de pregatire pentru compania Wizz Air iar la finalul acestuia vei fi capabil sa treci cu succes interviul Wizz Air! Cursul se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor, sansele pentru acest job fiind egale!

Detalii aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/18-ianuarie-curs-de-pregatire-pentru-interviul-wizz-air/

SAS, SMARTLYNX SI AIR FRANCE, interviuri in ianuarie, dar nu in tara noastra. Aplica acum, aici:

SAS: http://www.cumajungistewardesa.ro/sas-angajeaza-insotitori-de-bord-2/

Smartlynx: http://www.cumajungistewardesa.ro/smartlynx-angajeaza-insotitori-de-bord-2/

Air France: http://www.cumajungistewardesa.ro/air-france-angajeaza-insotitori-de-bord-cu-fara-licenta-de-zbor-sau-experienta/

Zboruri line!

banner-mobile banner-mobile

Nu sunt comentarii

Comenteaza