Jennifer Aniston, imaginea Emirates, in noua reclama a companiei

7 octombrie 2015

 

Va spuneam acum cateva luni ca Jennifer Aniston a fost aleasa sa reprezinte imaginea Emirates. Dupa ce actrita a semnat un contract de 5 milioane de dolari pentru noua slujba, Emirates a lansat pe piata si prima reclama cu indragita actrita din serialul Friends (reclama se desfasoara intr-un avion A380 al companiei Emirates).

Iata, mai jos, video-ul:

Jennifer joaca propriul rol in reclama si are un cosmar in timpul unui zbor Emirates (cum ca s-ar afla intr-un avion al altei companii, care nu are nici dusuri, nici spa, nici bar. Somnul intr-un pat de la First Class este atat de comod si odihnitor, incat cosmarul pare cat se poate de real). Emirates ofera tuturor pasagerilor, pe zborurile transatlantice, ochelari de somn, sosete, pasta si periuta de dinti, etc, avand de departe cele mai bune conditii de calatorie pe zborurile lungi. Astfel, reclama devine itnr-adevar potrivita si se incheie cu: „Wake up to flying as it should be!”

Asteptam cu interes si fotografiile cu Jennifer Aniston.

 

banner-mobile banner-mobile

2 Comentarii

  • Reply Cris 11 octombrie 2015 at 6:02 pm

    Reclama asta este de un snobism cumplit. Jalnica.

  • Reply AndreeaPop 22 octombrie 2015 at 12:05 am

    Iata ca am citit un text foarte bun scris intr-un mod dificil de aflat in netul din Romania. Acum, dupa ce am citit acest articol, vreau sa va spun ca in acest weekend trecem la ora de iarna, o stiati deja. Daca tot se schimba ora, macar fixati-va ceasul dupa ora exacta pentru a nu pierde sa ajungeti la timp unde trebuie sa ajunget. Multumesc!

  • Comenteaza