Jennifer Aniston, noua imagine Emirates Airlines

15 august 2015

 

Dupa ce Etihad a ales-o pe Nicole Kidman sa fie imaginea companiei, a venit randul companiei Emirates sa isi aleaga o actrita americana de talie internationala pentru a-i reprezenta. Astfel, Jennifer Aniston a semnat un contract de 5 milioane de dolari cu Emirates Airlines si a devenit imaginea companiei din Dubai.

Surse apropiate actritei americane afirma ca actrita a filmat deja o campanie publicitara pentru compania aeriana cu sediul în Dubai. Jennifer Aniston va apărea atât în reclamele TV, cât şi în cele tipărite dar si în campaniile internaţionale ale Emirates Airlines. Ramane de vazut daca Emirates va decide sa comunice tot sub acelasi slogan, Hello Tomorrow, sau o data cu noile productii de advertising vor exista si la acest nivel schimbari! Oricum, compania a confirmat contractul cu celebra actrita.

Jennifer Aniston a devenit cunoscută datorită personajului Rachel Green din serialul de comedie „Friends” difuzat timp de zece sezoane de postul NBC, începând din 1994. Pentru acest rol, actriţa americană a primit numeroase premii importante, inclusiv un Emmy şi un Glob de Aur, astfel ca alegerea companiei din Dubai a fost fireasca.

jennifer2

Asteptam sa vedem si primele imagini cu Jennifer, reprezentand Emirates!

Sursa: Mediafax, The New York Post

 

1 Comment

  • Reply Jennifer Aniston, imaginea Emirates, in noua reclama a companiei | Cum ajungi stewardesa 7 octombrie 2015 at 9:26 am

    […] spuneam acum cateva luni ca Jennifer Aniston a fost aleasa sa reprezinte imaginea Emirates. Dupa ce actrita a semnat un contract de 5 milioane de dolari pentru noua slujba, Emirates a lansat […]

  • Comenteaza