La multi ani, 2016! La multi ani, Cum Ajungi Stewardesa!

4 ianuarie 2016

 

A mai trecut un an. Un an plin de provocari, plin de realizari si reusite, care ne-a facut sa speram ca anul 2016 va fi si mai bun si mai frumos. Am revenit din vacanta plini de vise, de idei noi si de dorinte frumoase, bucurosi ca am putut fi parte din bucuria multor actuali insotitori de bord.

  • Ce a insemnat pentru noi 2015?

2015 a fost un an plin. Am atins un record de cititori -500.000 si peste 2 milioane si jumatate de afisari ale articolelor noastre. Daca deschizi o pagina de Google si tastezi „stewardesa”, suntem primii. Am publicat peste 500 de articole pe site, am aparut in Forbes, unde am avut cel mai citit articol despre Small Business, al anului 2015. Ati citit despre noi si in Avantaje, Eva.ro, ne-ati vazut la TVR si Prima TV. Proiectul nostru, Cum Ajungi Stewardesa, este cel mai cunoscut pe piata din Romania si asta ne-o arata si pagina noastra de Facebook, care a atins un numar record: 30.000 de like-uri.

cristina cum ajungi stewardesa

Cel mai citit articol de pe site a fost O zi din viata unei stewardese, care a fost citit de 80.000 de oameni. Citeste-l, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/o-zi-din-viata-unei-stewardese/

Cel mai citit interviu Cum Ajungi Stewardesa a fost Povestea Dianei, stewardesa Etihad si Wizz Air. Citeste-l, aici: https://www.cumajungistewardesa.ro/povestea-dianei-stewardesa-wizz-air-si-etihad/

Am organizat 5 cursuri de pregatire, iar cursantii nostri au prins aripi la Etihad, Qatar, Emirates, Wizz Air si Ryanair.

  • Ce urmeaza in 2016?

In 2016 urmeaza sa scriem mai mult, mai frumos, mai util. Suntem un site care sustine si promoveza aviatia si joburile de stewardesa si facem asta pentru voi, cei care ne cititi si care va doriti sa zburati. Nu tinem partea, nu suntem subiectivi. Incercam sa fim impartiali si sa oferim cele mai corecte informatii.

Urmeaza noi cursuri si noi provocari, urmeaza noi reusite si speram noi, multi prieteni. Avem multe surprize pregatite, utile mai ales pentru cei care viseaza sa isi primeasca aripile, dar si pentru cei care iubesc acest domeniu. Ne veti descoperi, in curand, sub o alta forma.

  • Ce va uram?

Asa cum spuneam si in alte articole, ce ne face pe noi speciali, este ca totul la noi e personal. Va dorim sa va impliniti visele, sa nu renuntati niciodata la ceea ce va doriti, sa nu uitati ca jobul de stewardesa e un job greu, complex, si ca nu e usor sa il obtineti. Am fost acolo, am zburat si noi, am simtit fiecare adiere de vant, fiecare dorinta din zbor. Nu a spus nimeni ca viata iti ofera intotdeauna ce iti doresti, atunci cand vrei tu. Insa, noi speram ca 2016 sa iti implineasca visele si sa te gaseasca sus, printre nori.

Zboruri line si…Succes!

 

Nu sunt comentarii

Comenteaza