Profilul stewardesei perfecte

25 septembrie 2018

 

 

Stii ca iti doresti sa ajungi stewardesa de cand aveai 6 ani. De-atunci, ai facut totul ca sa iti implinesti visul: ai avut grija sa nu te tatuezi, medicul s-a asigurat ca dantura ta sa arate frumos, ti-ai luat diploma de bacalaureat si citesti mereu, cu atentie, conditiile obligatorii pentru jobul de stewardesa. Totusi, cand in sfarsit ai ocazia sa arati ce poti, la un interviu de angajare, te lupti cu cateva sute de fete, la fel de pregatite si dornice sa zboare, ca si tine. Asa ca, ce e de facut? Pe ce atuuri te poti baza, ce trebuie sa scoti in fata cand te intalnesti cu recrutorii?

Afla de mai jos ce cauta, de fapt, recrutorii, atunci cand organizeaza interviuri de angajare pentru stewardese.

21-22 septembrie – Curs de pregatire intensiv pentru interviul la o companie aeriana, de 2 zile, la Bucuresti. Este un curs complex, in total 20 de ore de pregatire, in care ne ocupam nu doar de pregatirea ta pentru interviurile de angajare la Emirates, Wizz Air, Qatar Airways, Etihad, Saudia Airlines, Ryanair, de simularea si rezolvarea probelor interviurilor dar si de realizarea CV-ului. Pozele profesionale le realizam tot impreuna la studioul foto si sunt incluse in cursul de pregatire. Oferim feedback individual si te ajutam sa iti imbunatatesti nivelul conversational de limba engleza. Detalii si inscrieri curs, aici: http://www.cumajungistewardesa.ro/curs-stewardesa/

31 august – 1 septembrie – Curs de pregatire English for Cabin Crew Interview. Cursul English for Cabin Crew Interview se adreseaza tinerilor (femei si barbati), cu varsta minima 18 ani, care isi doresc o cariera in aviatie. Nivelul cerut de limba engleza pentru cursul nostru este de nivel incepator-mediu. Daca ai probleme in a te exprima, daca intelegi limba engleza dar iti e teama sa vorbesti sau ai probleme cu pronuntia, Cursul English for Cabin Crew Interview este solutia ideala pentru tine: http://www.cumajungistewardesa.ro/31-august-1-septembrie-curs-english-for-cabin-crew-interview/

banner-mobile

6 Comentarii

 • Reply Mihaela Avram 28 septembrie 2018 at 1:41 am

  Buna,doresc sa aplic pt o companie aeriana, doar ca nu sunt sigura daca voi fi acceptata deoarece am un semn din nastere pe mana si 2 alunite pe fata si una la ureche. Am inaltimea de 1,71 cm si in jur de 85 kg(posibil prea multe kg). Credeti ca ar fi ok sa aplic? Posibil nu va fi o problema. Va multumesc.

  • Reply Cristina Toader 28 septembrie 2018 at 8:23 am

   Buna, alunitele nu sunt sigur o problema, semnul din nastere trebuie sa il vedem iar nr de kg…ar mai trebui scazut putin.

 • Reply Visan Cati 1 octombrie 2018 at 5:11 pm

  Buna ziua. As dori sa fac cursul de stewardesa dar nu sunt sigura daca ma vor accepta deoarece am 1.55 cm si 51 de kg. Mentionez ca locuiesc in Bruxelles, Stiu limba engleza nivel mediu, limba spaniola avansat si limba franceza incepator. Multumesc anticipat.

  • Reply Cristina Toader 1 octombrie 2018 at 9:23 pm

   Buna, in afara de Wizz si Emirates va incadrati 🙂

 • Reply Andreea 4 octombrie 2018 at 11:39 pm

  Buna seara! Vreau sa fac un curd de stewardeza. Am 173 cm si 65 kg si nu stiu de unde sa incep. Nivelul de engleza mediu.

 • Comenteaza