Qatar, Etihad, Emirates: Premii, distinctii, flota

7 august 2015

 

Marile companii din Orient vin si recruteaza frecvent stewardese in tara noastra. La interviu, te lupti cu cateva sute de candidati si trebuie sa fii mereu pregatit. De aceea, inainte de orice recrutare de stewardese, e bine sa te informezi despre ultimele rute, ultimele noutati, premii si distinctii primite de compania visurilor tale. Fie ca e vorba de Etihad, Qatar sau Emirates, toate au cateva premii importante cu care se mandresc.

La orice interviu final vei avea ocazia sa mentionezi unul-doua premii pe care compania le-a obtinut, astfel ca vei primi o bila alba in ochii recrutorilor. Iata, mai jos, care sunt informatiile de retinut pentru fiecare companie in parte. Chiar maine, la interviul Emirates, ai sansa sa folosesti aceste informatii.

Emirates Airlines

 • Premii si distinctii

Anul acesta, Emirates a fost marele castigator al competitiei Business Traveller Middle East Awards 2015, cu 4 premii primite. Operatorul national din Dubai a castigat Premiul pentru Best Cabin Staff dar si Cea mai buna Companie Aeriana la clasa Economy, la First Class si Cea mai buna Companie din lume.

Ca fosta stewardesa Emirates, pot doar sa ma simt mandra pentru premiul primit pentru cel mai bun echipaj de cabina, fiindca este inca o recunoastere a meritelor stewardeselor Emirates, care au parte de un training de customer service exceptional.

Sloganul companiei: Hello Tomorrow!

 • Rute

Emirates zboara in peste 140 de destinatii, 80 de tari, de pe 6 continente. Detalii complete si harta tuturor destinatiilor companiei, poti gasi aici: http://www.emirates.com/english/destinations/

 • Flota

Emirates este cel mai mare operator aerian din lume pentru A380 si B777. Infiintata in 1985, compania detine 221 de avioane in flota (B777, A380, A330, A340).  Peste 20.000 de insotitori de bord din 135 de tari lucreaza pentru companie si opereaza de pe aeroportul din Dubai (DXB), Terminalul 3.

emirates1

Qatar Airways

 • Premii si distinctii

Qatar Airways a luat premiul 1 la World Airline Award 2015 si a fost desemnata cea mai buna companie din lume in 2015. In plus, pe site-ul companiei, mai poti gasi si alte distinctii primite de companie: Best Airline in the Middle East, premiu oferit tot de Skytrax Awards dar si Best Business Class Seat. La decernarea premiilor Business Traveller, Qatar a castigat premiul pentru compania aeriana cu cea mai buna cabina Business Class.

Sloganul companiei: World’s 5 star airline!

 • Rute

Qatar Airways zboara in peste 145 de destinatii, de pe 6 continente. Detalii complete si harta interactiva, aici: http://www.qatarairways.com/global/en/route-map.page

 • Flota

Infiintata in 1993, compania detine 163 de avioane in flota (B777, B787, A380, A320, A330, A340, A350) si are in comanda inca 340 (B777, B787, A380, A350).  Compania opereaza si zboruri la Bucuresti, de pe aeroportul din DOHA.

qatar

Etihad Airways

 • Premii si distinctii

Pentru al noualea an consecutiv, Etihad Airways a primit premiul pentru Middle East’s Leading Airline la World Travel Awards Middle East. Tot in cadrul aceleasi ceremonii, Etihad a mai primit si premiul pentru Middle East’s Leading Airline – First Class si Middle East’s Leading Cabin Crew. In plus, din 2014, Etihad detine si 49% din Alitalia, formand astfel un parteneriat important in zona aviatica.

De retinut si mentionat in cadrul unui interviu ar fi si ca Nicole Kidman, faimoasa actrita australiana, este incepand din acest an, noua imagine a companiei Etihad.

Sloganul companiei: From Abu Dhabi to the world!

 • Rute

Etihad zboara in peste 124 destinatii, de pe 6 continente. Detalii complete si harta interactiva cu toate destinatiile, poate fi consultata aici: http://flights.etihad.com/routemap.

 • Flota

Infiintata in 2003, compania detine 118 avioane in flota (B777, B787, A380,A 320, A330, A340).  Peste 24.000 de angajati din 100 de tari lucreaza pentru companie si opereaza de pe aeroportul din Abu Dhabi (AUH). 

etihad

Pentru mai multe informatii, nu ezita sa rasfoiesti site-urile companiilor aeriene, care iti ofera mai multe detalii.

Succes!

 

1 Comment

 • Reply Danielaa 21 ianuarie 2016 at 10:56 pm

  Buna! Nu gasesc in nicio postare locul si ora unde se tine interviul cu Emirates, imi puteti spune, va rog?

 • Comenteaza