TOP 13 companii aeriene cu cele mai frumoase stewardese

14 octombrie 2015

 

Publicatia Asia 360 a intocmit un top al celor mai frumoase stewardese, dupa ce in luna septembrie Air India a obligat 125 de stewardese sa ramana la sol, din cauza ca nu se mai incadrau in normele BMI (cu alte cuvinte, erau prea grase).

Parerile au fost atunci impartite, insa majoritatea pasagerilor au fost de acord ca decizia ca „mamaitele plinute” sa ramana la sol si sa lase locul in avion tinerelor voluptoase, a fost corecta. Asa ca, iata mai jos, ce au decis cititorii publicatiei.

1. Emirates Airline

Compania are stewardese din toata lumea si mii de tinere isi incearca norocul la interviuri. Asa ca, au de unde alege! Si aleg cele mai frumoase si potrivite stewardese!

emirates1

2. Singapore Airline

Desi stewardesele companiei din Singapore sunt in majoritate asiatice, felul lor natural de a fi si service-ul excelent oferit la bord, le plaseaza pe elegantele stewardese in Top!

Singapore_Airlines_Crew_Uniform_Colours_3_Crop

3. Etihad Airways

Pana acum un an, stewardesele Etihad erau clar eclipsate de alte insotitoare de bord, din cauza uniformei pe care o purtau. Dupa ce Etihad a ales o noua uniforma, sexi si eleganta in acelasi timp, stewardesele companiei si-au aratat adevarata fata: SUPERBE!

etihad

4. Virgin Atlantic

Si de aceasta data, uniforma joaca un rol foarte important, fiindca le pune in valoare pe stewardesele companiei. Vivienne Westwood este designerul care a avut grija ca imaginea lor sa fie perfecta.

Vivienne Westwood's Virgin Atlantic uniform

5. Qatar Airways

Desi compania interzice stewardeselor sa posteze in social media fotografii cu ele purtand uniforma, pasagerii au decis ca stewardesele Qatar merita un loc in TOP, acestea fiind extrem de frumoase si elegante. Ca si in cazul celorlalte companii din Orient, Qatar are de unde alege, fiindca mii de domnisoare se lupta pentru un loc la aceasta companie.

Qatar-Airways

6. China Eastern Airlines

Micutele stewardese din China sunt un exemplu de eleganta. Si, desi pentru noi sunt greu de deosebit, mai ales atunci cand poarta aceeasi uniforma, multi pasageri le apreciaza cu adevarat frumusetea.

eastern china

Restul topului il gasesti pe : http://asia361.com/2015/09/20/13-airlines-with-the-best-looking-flight-crew/

Enjoy!

 

Nu sunt comentarii

Comenteaza